Hoofd menu

Begin april heb ik een mail verzonden aan een grote groep bekenden uit mijn mailbestand met het verzoek mijn deelname aan de Nacht van de vluchteling 2014 te sponsoren.

Van te voren weet je natuurlijk nooit wat dat gaat opleveren, en eigenlijk voel je je ook wel een beetje bezwaard om al weer een beroep te doen op de vrijgevigheid van je familie, vrienden en kennissen.

 

Het doel van dit jaar, steun aan de Syrische vluchtelingen, is echter zo belangrijk dat ik toch maar mijn schroom opzij heb gezet en alweer een beroep op jullie heb gedaan.

We zijn nu bijna 2 maanden verder en de Nacht van de Vluchteling 2014 staat voor de deur. A.s. donderdagavond om 24.00 uur zal het startschot klinken op de Erasmusbrug in Rotterdam en ga ik, samen met 1200 andere deelnemers, op weg door de nacht naar Den Haag.

Ik heb echt het gevoel dat ik niet alleen loop, Ik loop voor mijn gevoel namens mijn sponsoren die zich dit jaar echt van de allerbeste kant hebben laten zien. Ik heb mijn persoonlijke target keer op keer naar boven bij kunnen stellen. Het target staat nu op 700,-- euro en is bijna gehaald. Mijn persoonlijke stand geeft nu het prachtige bedrag van 679,-- Euro aan. Maar liefst 28 sponsoren hebben hier aan bijgedragen.

Natuurlijk was er de mooie bijdrage van cegeka-dsa, mijn werkgever, waardoor ik een mooi eind de goede kant op ging. Dat telt flink mee. Maar daarnaast zijn er nog 27 vrienden, familieleden, kennissen, en ook onverwachte schenkers geweest die gezorgd hebben dat ik met een blij gemoed aan de start ga verschijnen.

Dank aan allen die hebben bijgedragen. Een speciale dank aan het voltallige bestuur en koningspaar van onze schutterij. Jullie staan ALLEMAAL, zonder uitzondering, op de sponsorlijst. Ik voel me vereerd. Maar natuurlijk ook een geweldige dank aan al die anderen die mij steunden.

Alle deelnemers samen hebben op dit moment een bedrag van meer dan 390.000 euro opgehaald. Dat is een gemiddelde van ongeveer 325 euro per deelnemer. Dank zij jullie zit ik een mooi eind boven het gemiddelde. Is dat belangrijk? Eigenlijk helemaal niet natuurlijk. Wat belangrijk is, is dat wij samen een heel klein beetje positief bijdragen aan het lot van de vluchtelingen in en rond Syrie. Daarvoor speciaal mijn dank.

FacebookG+Twitter