Meet Gavern - Free Joomla! 3.0 Template

Sponsormail 14-2-2016:

Zoals bekend klop ik gemiddeld 1x per jaar aan bij vrienden, kennissen en andere bekenden voor een bijdrage voor een doel dat de moeite waard is.

Na een aantal uitdagende lange afstandswandelingen voor de stichting vluchteling en voor KiKa heb ik dit jaar gekozen voor een letterlijk grensverleggende uitdaging.

Ik heb me aangesloten bij de bouwreis van mijn werkgever Cegeka-dsa naar Vietnam in mei 2016. Samen met 20 collega’s reizen wij naar de regio Hoa Binh in Noord-Vietnam om met eigen handen mee te bouwen aan huizen voor gezinnen die in belabberde omstandigheden leven. Met een “echt” huis verbeteren de kansen van deze mensen om tot een menswaardiger bestaan te komen.

Mijn persoonlijke bijdrage bestaat, naast een week lang meewerken aan het bouwproject, uit een financiële bijdrage in de kosten van de reis en een week van mijn vakantie.
Ook jij kunt meebouwen door “mijn” project in Vietnam, en daarmee het werk van Habitat Nederland, te sponsoren. Het kunnen wonen in een huis waarin het droog blijft als het regent, waarin het warm blijft als het koud is, waarin gevaar buitengesloten kan worden… Dat zou toch ieders recht moeten zijn.

Sponsoren kan heel eenvoudig via mijn persoonlijke actiepagina op http://www.buildwithme.org/nl/profiel/i/14706/t/frans_dieker. Iedere bijdrage gaat op deze manier rechtstreeks naar de actie. Doneer op mijn "virtuele" huis in Vietnam.

Ik weet natuurlijk ook wel dat er regelmatig een beroep op wordt gedaan voor dit soort acties. Bedenk dan wel dat alle beetjes helpen. Veel kleine bijdragen samen maken echt verschil voor deze wereld.

© Meet Gavern - Free Joomla! 3.0 Template 2022