Hoofd menu

nvdv2017

Wanneer het noodlot toeslaat en mensen halsoverkop op de vlucht slaan op zoek naar veiligheid, hebben ze vaak niet meer bij zich dan wat persoonlijke spullen. In vluchtelingenkampen over de hele wereld deelt Stichting Vluchteling materialen uit, water, onderdak, voedsel en medische zorg, zodat families een dak boven hun hoofd hebben en beschermd zijn tegen barre omstandigheden.
Daarvoor is geld nodig, veel geld.

Ieder jaar klop ik wel een keer aan bij familie, vrienden en bekenden, om bij te dragen aan een doel dat de moeite waard is. Na de bouwreis in Vietnam van 2016 vraag ik dit jaar, zoals ook in 2012, 2014 en 2015, weer de aandacht voor de stichting vluchteling.

Ruim 65 miljoen mensen wereldwijd zijn op de vlucht voor oorlog en geweld. Zij hebben huis en haard verlaten, op zoek naar een veilige toekomst. Deze mensen hebben dringend hulp nodig. Hiervoor loop ik, samen met inmiddels zo'n 3.000 andere lopers, de Nacht van de Vluchteling. Een sponsor wandeltocht van 40 km in de nacht van 17 op 18 juni a.s.

HET DOEL VAN DE NACHT VAN DE VLUCHTELING IS OM MET ELKAAR EEN ZO HOOG MOGELIJK BEDRAG OP TE HALEN VOOR NOODHULP AAN VLUCHTELINGEN WERELDWIJD.

Je kunt mij sponsoren via mijn persoonlijke sponsorpagina https://www.nachtvandevluchteling.nl/fransdieker

Ga naar mijn sponsorpagina

HELP MIJ HELPEN..... WAT GEEF JIJ?

FacebookG+Twitter