Meet Gavern - Free Joomla! 3.0 Template

Vorige week dinsdag was mijn eerste bestuursvergadering als voorzitter van OG. En meteen met de neus in de boter. Niks rustig aan beginnen. Een agenda met 17 kleinere en grotere punten hield ons tot ruim na elf uur bezig. Uiteraard een terugblik en het formuleren van actiepunten na de ALV van begin februari. Door de bestuurswisselingen hebben we een aantal taken nieuw verdeeld. Ben Berends volgt, zoals bekend, Henk Verhaaf op als penningmeester. Hans Kersten neemt de rol van 2e penningmeester op zich. Wilco van Brandenburg zal nu ook vanuit het bestuur de PR werkgroep gaan trekken.

Maar ook overwegingen over de zaalindeling tijdens de komende evenementen, de goedkeuring van ons nieuwe veilgheidsreglement schieten en discussies over de noodzaak van professionele beveiligers tijdens onze feestavonden.
Ook hebben we gesproken over de mogelijkheden om het stukje "sociale verbondenheid" uit ons devies meer handen en voeten te geven. Er is behoefte aan concrete initiatieven op dit gebied. Ik hoop in een van de volgende updates daar iets meer over te kunnen melden.
Een volle maar nuttige bestuursbijeenkomst waarin weer nieuwe initiatieven zijn uitgezet.
Deze week stond er een een overleg tussen de besturen van OG en de Liemers Harmonie op het programma. Het is goed om te voelen hoe beide verenigingen zich werkelijk zusterverenigingen voelen, ook al zijn we met heel verschillende zaken bezig. De Liemers Harmonie staat voor grote uitdagingen. Denk maar eens aan de perikelen rond de huisvesting. Daarnaast constateren we ook dat onze samenwerking in het kader van Join LHD & OG aantoonbaar vruchten afwerpt. We hebben de intentie uitgesproken om elkaar waar mogelijk verder te ondersteunen in concrete vraagstukken. Later ongetwijfeld meer hierover.
Ook was er deze week een overleg tussen OG en de beheerders van de ogtent. Zaken als veiligheid, plastic bekers, zaalindeling, toiletvoorzieningen en de trap zijn allemaal aan de orde geweest. Een constructief overleg met goede afspraken. We zullen het de komende festiviteiten gaan ervaren.
Volgende keer weer meer over onze jeugdactiviteiten. Voor komende maandag staat een informeel overleg over onze jeugdplannen op het programma waarbij onder andere federatievoorzitter Wim Sanders onze gast is.
Rest mij onze koning Eddy Peer te feliciteren met zijn 50e verjaardag a.s. zondag. Een bijzonder moment voor hem en Jeanne in een bijzonder jaar.

© Meet Gavern - Free Joomla! 3.0 Template 2022